Slack
flow-image

Odabir platforme za suradnju: 8 pitanja koja bi trebao postaviti svaki IT rukovoditelj

Ovaj je resurs izdala tvrtka Slack

Softver je promijenio svaku poslovnu disciplinu.

Nakon početnih koraka – e-pošte, konferencijskih i razgovornih aplikacija, napredak u suradnji je naišao na plafon. Imamo mnogo više aplikacija koje će nam pomoći, ali naš je rad daleko više podijeljen i nestabilan nego ikad prije. A to čini usko grlo u poslovnom svijetu.

Tu nastupa ovaj vodič: pomaže vam odabrati centar za suradnju koji će vam pomoći pojednostaviti, automatizirati i ubrzati zajedničke aktivnosti koje svi radimo svaki dan.

Kao IT rukovoditelj, vi ste u jedinstvenom položaju da budete pokretač ovih promjena, poboljšavajući cjelokupno poslovanje.

Preuzmi

box-icon-download

*obavezna polja

Pristanite na uvjete

Traženjem ovog resursa prihvaćate naše Uvjete korištenja. Svi podaci zaštićeni su našom Obavijesti o privatnosti. Ako imate dodatnih pitanja, pošaljite e-poruku na adresu dataprotection@headleymedia.com.

Povezane kategorije Računalstvo u oblaku, Hibridni oblak, Platforma Enterprise Cloud, Platforme u oblaku, SaaS, Pohrana u oblaku, CRM, ERP, Računalstvo u oblaku, Sigurnost u oblaku, Primjene oblaka, ERP u oblaku, Oblak, Digitalna transformacija