Qlik®
flow-image

Dalje od šminke: kako izvući stvarne koristi od AI-a u analitici

Ovaj je resurs izdala tvrtka Qlik®

Umjetna inteligencija sve više se pojavljuje u proizvodima koje koristimo i aktivnosti kojima se bavimo, od naših aplikacija na radnom mjestu do naših iskustava kao kupaca. Očekivanja su velika. Obećanja su ekstravagantna. Potencijal je ogroman. Ali stvarnost je danas znatno manje spektakularna. Kod tipičnih pristupa „crne kutije“, razočaranje je uobičajeno.

No, tako ne mora biti, ili barem ne u području podatkovne analize.

Koji je ključ uspješnog korištenja AI u analitici? Povećana inteligencija – pristup koji kombinira najbolje od strojne inteligencije i ljudske intuicije kako bi se ubrzalo vrijeme do uvida, dobila nova i neočekivana saznanja i povećala podatkovna pismenost kod korisnika u bilo kojoj ulozi i na bilo kojoj razini vještina.

Preuzmite Beyond the Hype (Dalje od šminke) How to Get Real Value from AI in Analytics (kako izvući stvarne koristi od AI-a u analitici) kako biste naučili:

  • kako je AI prestigao današnju stvarnost
  • vrijednost pristupa povećane inteligencije
  • ključne točke za razmatranje prilikom procjene AI-a u analitici.

Preuzmi

box-icon-download

*obavezna polja

Pristanite na uvjete

Traženjem ovog resursa prihvaćate naše Uvjete korištenja. Svi podaci zaštićeni su našom Obavijesti o privatnosti. Ako imate dodatnih pitanja, pošaljite e-poruku na adresu dataprotection@headleymedia.com.

Povezane kategorije IT – Upravljanje, Masovni podaci, Poslovna inteligencija (BI), Pohrana podataka, Uporaba vlastitih uređaja (BYOD), Konzumerizacija IT-a, Računalstvo u oblaku, Usklađenost, Sustavi upravljanja sadržajem (CMS), Upravljanje podacima, Planiranje poslovnih resursa (ERP), Financije u upravljanje financijama, Upravljanje infrastrukturom, Podatkovni centri, Upravljanje razinom usluga, Upravljanje poslovnim procesima, Virtualizacija, Upravljanje uslugama, Upravljanje projektima, Suradnja