Proofpoint
flow-image

Zaštita krajnjeg korisnika

Ovaj je resurs izdala tvrtka Proofpoint

Pristup usredotočen na ljude te upravljanje ranjivostima, napadima i pristupnim dozvolama. Organizacije provode više vremena no ikad na mrežnu sigurnost,  a za to dobivaju manje vrijednosti. Napadi i dalje uspijevaju. Osjetljive informacije stalno padaju u pogrešne ruke. A krađe podataka i dalje su glavna vijest.

Vrijeme je za temeljni zaokret. Tradicionalni modeli mrežne sigurnosti izrađeni su za ranije doba – kada je prevladavajući sigurnosni model bio zaključavanje napadnutog sektora i rješavanje prijetnji nakon što prođu. Ovaj je pristup i tada bio jedva prihvatljiv, a sada je potpuno beskoristan.

To je zato što su ljudi, a ne tehnologije, najveći cilj napadača i čine najveći rizik. Ova promjena u cilju prijetnje zahtijeva svježe razmišljanje i novu strategiju koja će se usredotočiti na zaštitu ljudi, a ne dijela hardvera ili softvera.

Da biste saznali više, preuzmite odmah!

Preuzmi

box-icon-download

*obavezna polja

Pristanite na uvjete

Traženjem ovog resursa prihvaćate naše Uvjete korištenja. Svi podaci zaštićeni su našom Obavijesti o privatnosti. Ako imate dodatnih pitanja, pošaljite e-poruku na adresu dataprotection@headleymedia.com.

Povezane kategorije Pohrana, Pričuvne kopije, Planiranje kapaciteta, Stalna zaštita podataka, Replikacija podataka, Spremanje podataka, Sinkronizacija podataka, Pričuvne kopije diskovnih podataka, Sustavi za pohranu podataka, Optičko sučelje, NAS, RAID, Udaljene pričuvne kopije, SAN, Arhitekture pohrane, Najbolja praksa pohrane, Konsolidacija pohrane, Kontroleri pohrane, Uređaji za pohranu, Hardver za pohranu, Upravljanje pohranom, Softver za upravljanje pohranom, Pružatelji usluga za pohranu, Sustavi za pohranu, Virtualizacija pohrane, Pričuvne kopije traka