Kaspersky
flow-image

Forrester Wave™: paketi proizvoda za sigurnost krajnjih točaka

Ovaj je resurs izdala tvrtka Kaspersky

Kako tehnologija postaje zastarjela i manje učinkovita, poboljšana učinkovitost aktivne zaštite diktirat će koji će pružatelji usluga postati vodeći u ovom segmentu tržišta. Dobavljači koji mogu pružiti snažnu aktivnu zaštitu na više OSE-ova, u kombinaciji s sigurnosnim politikama utemeljenim na rješavanju/smanjivanju rizika, pozicionirani su za uspješno pružanje zaštite svojim klijentima – od početnih do krajnjih točaka.

Lideri na polju sigurnosti bave se odgovaranjem na povećanje složenosti u okruženju krajnje točke te složenim, naprednim, višestupanjskim napadima koji su daleko više od tipičnog zlonamjernog softvera.

Paketi za zaštitu i sigurnost krajnjih točaka sada su više nego ikad zaduženi za zaštitu od ciljanih prijetnji koji koriste višestruke faze napada: korisničke interakcije, lančane poruke i napade na temelju skripti.

Preuzmite besplatni primjerak najnovijeg izvješća o paketima Forrester Wave Endpoint Security Security Suites!

Preuzmi

box-icon-download

*obavezna polja

Pristanite na uvjete

Traženjem ovog resursa prihvaćate naše Uvjete korištenja. Svi podaci zaštićeni su našom Obavijesti o privatnosti. Ako imate dodatnih pitanja, pošaljite e-poruku na adresu dataprotection@headleymedia.com.

Povezane kategorije IT zaštita, Provjera autentičnosti i sustavi pristupa, IT prijetnje i slabe točke, Ponovna uspostava podataka, Sprječavanje gubitka podataka (DLP), Oporavak od katastrofe, Mobilna sigurnost, Sigurnost e-pošte, Vatrozid, Upravljanje zapisnikom, Upravljanje događajima, VPN, Zlonamjerni softver, Sigurnost krajnjih točaka, Mrežna sigurnost, Sigurnosna rješenja, Upravljanje zaštitom