Dell EMC
Dell EMC
flow-image

Iskoristite vrijednost vašeg podatkovnog kapitala kao goriva za poslovni uspjeh

Ovaj je resurs izdala tvrtka Dell EMC

Digitalno doba sa sobom je donijelo naglo širenje podataka koji su pokretači poslovanja modernih poduzeća. Kada se ispravno koriste, organizacije vide potencijal podataka u ulozi nositelja boljih rezultata u svim aspektima poslovanja. Korištenje podataka za podršku različitim radnim tokovima, analitici i aktivnostima pretvara obične podatke u podatkovni kapital – digitalnu imovinu koja će povećati vrijednost poslovanja. U kojoj mjeri poduzeće uskladi svoju organizaciju oko svog podatkovnog kapitala – na način na koji koriste podatke i način na koji ulažu u podatkovnu tehnologiju – može imati trajne posljedice na uspješnost poslovanja.

U veljači 2019. godine, Dell EMC i Intel angažirali su Forrester Consulting da procijeni je li sposobnost korištenja i primjene podataka i analitike u svakoj prilici koja se pruži postala preduvjet za uspjeh poslovanja. U tu svrhu tvrtka Forrester provela je globalno istraživanje među 516 donositelja odluka u IT sektoru. Istraživanje je utvrdilo da tvrtke sa zrelijim pristupom do podatkovnog kapitala, odnosno one koje iskorištavaju više vrsta podataka, na siguran i ispravan način upravljaju podacima te moderniziraju svoju infrastrukturu za optimalne performanse – pokazuju i pozitivnije poslovne ishode.

Da biste saznali više, preuzmite odmah!

Dell EMC rješenja koja pokreće Intel®.

Preuzmi

box-icon-download

*obavezna polja

Pristanite na uvjete

Traženjem ovog resursa prihvaćate naše Uvjete korištenja. Svi podaci zaštićeni su našom Obavijesti o privatnosti. Ako imate dodatnih pitanja, pošaljite e-poruku na adresu dataprotection@headleymedia.com.

Povezane kategorije IT – Upravljanje, Masovni podaci, Poslovna inteligencija (BI), Pohrana podataka, Uporaba vlastitih uređaja (BYOD), Konzumerizacija IT-a, Računalstvo u oblaku, Usklađenost, Sustavi upravljanja sadržajem (CMS), Upravljanje podacima, Planiranje poslovnih resursa (ERP), Financije u upravljanje financijama, Upravljanje infrastrukturom, Podatkovni centri, Upravljanje razinom usluga, Upravljanje poslovnim procesima, Virtualizacija, Upravljanje uslugama, Upravljanje projektima, Suradnja