Dell EMC
Dell EMC
flow-image

Flash pohrana kao pogon IT transformacije

Ovaj je resurs izdala tvrtka Dell EMC

IT transformacija je koncept koji je još važniji za tvrtke sada nego što je bio prije 12 mjeseci. Iako ovo nije sinonim za digitalnu transformaciju, ta dva pojma su u osnovi povezana, budući da se učinkovita digitalna transformacija ne može dogoditi bez IT transformacije.

Tvrtka koja transformira svoju IT infrastrukturu više se ne mora oslanjati na krute, ručne, ograničene, naslijeđene tehnologije. Čeka je rast operativne brzine IT-a, učinkovitosti, mogućnosti odrađivanja većih projekata i utroška – zadaci su automatizirani, procesi su pojednostavljeni, a resursi oslobođeni.

Navedena poboljšanja u sektoru IT-a potiču veću digitalnu transformaciju, dopuštajući tvrtki da napreduje u današnjem digitalnom gospodarstvu. Takav je sustav u stanju inovirati, misliti i funkcionirati bolje i brže od svojih konkurenata – i u konačnici postaje onaj koji diktira, a ne onaj kojem se diktira.

Dell EMC rješenja koja pokreće Intel®.

Preuzmi

box-icon-download

*obavezna polja

Pristanite na uvjete

Traženjem ovog resursa prihvaćate naše Uvjete korištenja. Svi podaci zaštićeni su našom Obavijesti o privatnosti. Ako imate dodatnih pitanja, pošaljite e-poruku na adresu dataprotection@headleymedia.com.

Povezane kategorije IT – Upravljanje, Masovni podaci, Poslovna inteligencija (BI), Pohrana podataka, Uporaba vlastitih uređaja (BYOD), Konzumerizacija IT-a, Računalstvo u oblaku, Usklađenost, Sustavi upravljanja sadržajem (CMS), Upravljanje podacima, Planiranje poslovnih resursa (ERP), Financije u upravljanje financijama, Upravljanje infrastrukturom, Podatkovni centri, Upravljanje razinom usluga, Upravljanje poslovnim procesima, Virtualizacija, Upravljanje uslugama, Upravljanje projektima, Suradnja