Citrix
flow-image

Vodič za rukovoditelje za spremnost poslovanja u oblaku

Ovaj je resurs izdala tvrtka Citrix

Tehnologije se brzo mijenjaju. Za rukovoditelje to može značiti mnogo novih odluka o proračunima za IT, ograničenjima i potrebama vezanim uz spremnost za oblak. Kada odgovorite na 7 pitanja koja se odnose na vaše IT izazove i prioritete, dobit ćete personalizirani plan sa smjernicama o tome kako izraditi IT strategiju koja je sigurna i dovoljno fleksibilna da bi se postigla digitalna transformacija vaše organizacije.

Vaše izvješće će uključivati:

  • Prilagođene primjere prakse stručnjaka u industriji kao što su Gartner i Ponemon, tako da možete napraviti plan za pojednostavljivanje složenosti vašeg IT-a.
  • Strategije za osiguranje usluga softver-kao-servis (SaaS) i web aplikacija te pružanje poboljšanog korisničkog iskustva.
  • Savjete za privlačenje i zadržavanje talenata, poboljšanje korisničkog iskustva i povećanja produktivnosti.

Preuzmi

box-icon-download

*obavezna polja

Pristanite na uvjete

Traženjem ovog resursa prihvaćate naše Uvjete korištenja. Svi podaci zaštićeni su našom Obavijesti o privatnosti. Ako imate dodatnih pitanja, pošaljite e-poruku na adresu dataprotection@headleymedia.com.

Povezane kategorije Računalstvo u oblaku, Hibridni oblak, Platforma Enterprise Cloud, Platforme u oblaku, SaaS, Pohrana u oblaku, CRM, ERP, Računalstvo u oblaku, Sigurnost u oblaku, Primjene oblaka, ERP u oblaku, Oblak, Digitalna transformacija